Cautare

1318 de rezultate pentru "gabriel oprea" (2.84 secunde)
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
„Pana acum un minut, domnul Iancu nu si-a depus demisia".Reamintim ca doljeanul Constantin Iancu, numit saptamana trecuta, la propunerea PD-L, in fruntea ANIF, a anuntat sambata ca isi va da luni (ieri - n.r.) demisia din acest post, in urma scandalului de presa izbucnit pe seama dosarului penal in care este cercetat pentru rapire, pentru a nu aduce prejudicii partidului care l-a sprijinit.PNL stia de dosarul penalCat timp a fost in PNL, Constantin Iancu ar fi fost interesat de promovare cu orice pret, a declarat ieri presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea.
1 milion de euro, clientii unicului distribuitor de gaze din judetul Constanta vor putea accesa prin internet consumul de gaz si valoarea facturilor aferente acestuia, pe care le au de achitat, putand chiar sa efectueze plata online a acestor facturi prin intermediul unui cont bancar, a aratat vineri in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotel Bulevard din Constanta si prilejuita de acest eveniment, Augustin Oprea, directorul general al Congaz.
Cele noua persoane, printre care directorul general al HIDROELECTRICA, Traian Oprea, si presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), Nicolae Opris, s-ar face vinovate, in opinia procurorilor DIICOT, pentru subminarea economiei nationale si complot, potrivit NewsIn.
Cu memoria scurta in dotare, dar cu frica in oase de seful judetean Oprea, politaii in cauza au dat-o la intors.
Coordonatorul politic al ministrilor PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea Biroului Permanent National, ca liderii PSD se vor intalni marti cu cei ai PD-L pentru a discuta situatia creata de numirile de secretari de stat la ministerul condus de Gabriel Oprea.
La conducerea ministerului s-au succedat, pentru perioade foarte scurte, Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, amandoi preferand sa demisioneze, fara a oferi explicatii concludente, in scurt timp de la preluarea mandatelor.
Solicitat sa faca nominalizari, el i-a indicat pe Eugen Bejinariu, Gabriel Oprea si pe Tanasescu “de la Vama“ si a adaugat ca “sunt mai multi“.
Un exemplu semnificativ este ciudata si de neinteles alianta cu partidul lui Gabriel Oprea, fara stiinta si fara consultarea aliatilor din USL. ... Doar un imbecil se poate indoi ca, dupa alegeri, Oprea va merge cu cel de la care va obtine mai mult.
Si PSD e de acord La randul sau, deputatul PSD Gabriel Oprea, membru al comisiei, este de parere ca activitatea Serviciului Roman de Informatii a fost una „buna si foarte buna“.
Presedintele executiv al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, a declarat ieri ca, prin aplicarea taxei pe averea afisata, propusa de UNPR, s-ar strange la bugetul de stat doua miliarde de euro anual.
e-politic.ro informeaza:Udrea, Oprea si Vanghelie, impreuna,la lansarea unui proiect ANL. ... Potrivit comunicatului la lansare vor mai fi prezenti si Gabriel Oprea, ministrul apararii nationale, si totodata presedintele de onoare al UNPR si presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei sapte candidati sunt gata sa accepte functia ocupata pana saptamana viitoare de Ion Groza, care si-a manifestat intentia de a se intoarce in partid.
Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. "Adrian Copilul Minune locuieste in Stefanesti si are sustinerea comunitatii", a spus Oprea.
Trei dintre generalii PSD - Anghel Iordanescu, Gabriel Oprea si Mircea Muretan ar putea sa-si piarda dreptul de a purta uniforma militara pentru ca s-au fotografiat cu aceasta in afisele electorale.
El a apreciat ca mass-media a exagerat in ceea ce priveste subiectul Gabriel Oprea, dar a apreciat ca aceasta constituie "o problema marginala".
Referitor la nominalizarea lui Gabriel Oprea din partea PD-L ca membru in Comisia SRI, Blaga a spus ca PD-L a tinut cont de experienta pe care fostul deputat PSD a capatat-o in aceasta Comisie.
Este cazul lui Gabriel Oprea, locotenent de intendenta in momentul Revolutiei, care a parcurs spectaculos treptele gradelor ajungand doar in ultimul an, sub protectia presedintelui Traian Basescu sa-si puna pe epoleti ultimele doua stele disponibile din dotarea generalilor.
Partidului anuntat al domnului Gabriel Oprea, partidul anuntat al domnului Octov Cozmanca pot fi solutii? ... Partidul domnului Oprea nu stiu ce este, partidului domnului Cozmanca poate fi ceva interesant.
Si daca nu e santajabila, care or fi fost ratiunile pentru care o persoana rationala s-a raliat dezertorului Gabriel Oprea?
google-analytics.com